paginakop - verwijzen

Verwijzen in het nieuwe Jeugdstelsel

U kunt kinderen en jongeren nog steeds rechtstreeks naar ons doorverwijzen. Voor vragen en consultatie kunt u terecht bij ons verwijzerspunt.

Consultatie en aanmelden

U kunt ouders met hun kind of een jongere bij ons aanmelden. Ook met vragen kunt u bij ons Verwijzerspunt terecht. Ouders kunnen hun kind (of jongeren boven de 16 jaar) ook zelf aanmelden. Daarvoor hebben ze wel altijd een verwijzing van u nodig. Behandelingen en medicatie worden vergoed.

Ondersteuning aan huisartsen

Parnassia Groep biedt uitgebreide ondersteuning aan huisartsen. U kunt hierbij denken aan de inzet van een POH'er of aan een bijscholingscursus. Met alle vragen kunt u terecht bij ons verwijzerspunt.

Online Seminar Parnassia Groep portaal beoordeeld met een 7,3

Huisartsen kunnen met een speciaal ontwikkeld portaal direct inzage krijgen in de status van patiënten die bij Parnassia Groep in behandeling zijn. Hiermee is Parnassia Groep de eerste ggz-organisatie in Nederland die tegemoet komt aan de veel gehoorde wens om direct inzicht te krijgen in de status van patiënten.
Lees meer over de werking van het portaal in de eerdere berichtgeving ‘Parnassia Groep breekt een lans voor meer transparantie in de ggz’.

Voor meer vragen over het Parnassia Groep portaal kunt u contact opnemen met het Verwijzerspunt.