Online hulp

Online behandelmodules voor uw kind

Uw kind kan naast de gesprekken met de behandelaar zelf thuis informatie lezen, filmpjes kijken, opdrachten maken, een dagboek bijhouden maar ook zelfs online de hele behandeling of een groepscursus volgen.

Uw kind spreekt met de behandelaar af welke onderdelen uw kind online gaat volgen en wordt hier dan voor ingeschreven. Uw kind kan op elk moment van de dag inloggen in onze digitale omgeving. Op deze manier kan de behandeling ook thuis of zelfs op school doorgaan.

Online mogelijkheden voor u

Maar ook voor u als ouder kan de digitale omgeving interessant zijn. Er worden online psychoeducatie cursussen gegeven over verschillende stoornissen en hoe u hiermee kunt omgaan. Deze cursussen kunnen worden gevolgd als onderdeel van de behandeling van uw kind. Ook kunt u online ouderbegeleiding krijgen en online informatie lezen. Hieronder vindt u meer informatie over de online mogelijkheden die wij u bieden.

  • Youz online: hier kunt u Live Online Leren over datgene waar uw kind en/of u hulp bij nodig heeft/hebben en kunt u in gesprek met een behandelaar, ook gewoon thuis vanaf de bank.
  • E-learning & blended behandelen: wij bieden verschillende online modules, oftewel e-learnings, die tijdens de behandeling van uw kind ingezet kunnen worden. Wij hebben modules voor u en uw kind.

Met wetenschappelijk onderzoek meten wij de tevredenheid, het effect en het gebruik van de cursus. Zie de pagina over wetenschappelijk onderzoek op onze website om hier meer over te lezen.

Heeft u vragen over online hulp? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar: E-Health@youz.nl