ADHD voor huisartsen

Deze cursus is een verdieping voor huisartsen die meer willen weten over ADHD. Het doel van deze cursus is om huisartsen te informeren over ADHD, het begrip te vergroten en om huisartsen handvatten te geven voor het omgaan met ADHD in de huisartsenpraktijk. Er is ruimte voor inbreng van eigen casussen, onderlinge discussies, en oefenen aan de hand van interactieve opdrachten. De cursus wordt gegeven in een virtueel klaslokaal, waarbij je met beeld en geluid in contact staat met jouw medecursisten en de docent.

Voor wie?

Voor huisartsen die graag meer willen leren over ADHD. 

Praktische informatie

Deze cursus wordt gegeven in de LOL-omgeving. LOL staat voor Live Online Leren; een live online leermethode waarbij interactie centraal staat. Net als in een gewoon klaslokaal zijn in een live online klaslokaal een docent en jouw medecursisten aanwezig. De docent en cursisten kunnen elkaar via de computer, tablet of smartphone horen en zien. Je kan de cursus dus op iedere locatie met internetverbinding volgen. Comfortabel vanuit huis, onderweg of op het werk. Je kan de lessen opnemen en terugkijken. Professionals uit heel Nederland werken samen aan opdrachten en delen ervaringen en kennis met elkaar.

Data Binnenkort beschikbaar!
Duur 4 Live Online Sessies van 1,5 uur
Kosten NTB
Accreditatie Nog in aanvraag
Certificaat Ja

 

In totaal vinden er vier live online sessies plaats. De groepen bestaan uit 5 tot 10 cursisten, waar we een actieve deelname en zelfstudie van verwachten. We stimuleren inbreng van eigen casuïstiek.

Ontwikkeld door

De cursus is ontwikkeld door Youz en Learning Connected.

Vragen?

Heb je een vraag over de cursus? Mail dan naar scholing@youz.nl o.v.v. de naam van de cursus.