ADHD voor zorgprofessionals

Deze cursus is een verdieping voor professionals in de zorg die meer willen weten over ADHD. Er wordt stilgestaan bij de huidige stand van zaken van ADHD, bij verschillende behandelmogelijkheden en bij ADHD in de levensloop. Er is ruimte voor inbreng van eigen casussen, onderlinge discussies, en oefenen aan de hand van interactieve opdrachten. De cursus wordt gegeven in een virtueel klaslokaal, waarbij u met beeld en geluid in contact staat met uw medecursisten en de docent.

Voor wie?

Voor professionals die werkzaam zijn in de zorg en die graag meer willen leren over ADHD. 

Praktische informatie

Deze cursus wordt gegeven in de LOL-omgeving. LOL staat voor Live Online Leren; een live online leermethode waarbij interactie centraal staat. Net als in een gewoon klaslokaal zijn in een live online klaslokaal een docent en uw medecursisten aanwezig. De docent en cursisten kunnen elkaar via de computer, tablet of smartphone horen en zien. U kunt de cursus dus op iedere locatie met internetverbinding volgen. Comfortabel vanuit huis, onderweg of op het werk. U kunt de lessen opnemen en terugkijken. Professionals uit heel Nederland werken samen aan opdrachten en delen ervaringen en kennis met elkaar.

Duur Binnenkort beschikbaar!
Data 3 Live Online Sessies van 1,5 uur
Kosten NTB
Accreditatie Nog in aanvraag
Certificaat Ja

 

In totaal vinden er drie live online sessies plaats. De groepen bestaan uit 5 tot 10 cursisten, waar we een actieve deelname en zelfstudie van verwachten. We stimuleren inbreng van eigen casuïstiek.

Ontwikkeld door

De cursus is ontwikkeld door Youz kinder- en jeugdpsychiatrie en Learning Connected.

Vragen?

Heeft u een vraag over de cursus? Mail dan naar scholing@youz.nl o.v.v. de naam van de cursus.