Cursus en training

Componence Asset List

regulier-cannabis+200x200.jpg

Youz biedt de cursus "deskundigheidsbevordering beherende coffeeshopmedewerker" aan. De cursus bestaat uit twee dagen, die twee weken na elkaar worden gegeven. De cursus is in opdracht van de Gemeente Rotterdam ontwikkeld door Antes in samenwerking met coffeeshopondernemers, de gemeente Rotterdam en de Directie Veiligheid. Het volgen van de cursus is opgenomen in de coffeeshop vergunning. In de vergunning is een certificaat verplicht gesteld. Het certificaat ontvangt men na het volgen van de tweedaagse cursus en het behalen van het examen.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 435,- inclusief btw en lunch per deelnemer. Na inschrijving sturen wij een factuur. De kosten voor een herkansing van het examen zijn €25,-. Hiervoor wordt een aparte afspraak gemaakt.

Certificaat

Het certificaat wordt direct na het behalen van de toets meegegeven aan het einde van de cursus.

Tijden en locatie

De cursussen vinden plaats van 10:00 tot 16:00 op

Verzamelgebouw 't Klooster
Afrikaanderplein 7
3072 EA Rotterdam

Aanmelden

Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldingsformulier tot uiterlijk twee weken voor aanvang. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Als er minder deelnemers zijn wordt de cursus verschoven naar de volgende cursusdata. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de cursus. Let op: het ingevulde emailadres wordt gebruikt voor alle correspondentie, inclusief de factuur! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via 088-3580960 of coffeeshoptraining@anteszorg.nl.

Beschikbare locaties en datums

Rotterdam

Afrikaanderplein 7, 3072 EA Rotterdam - Verzamelgebouw 't Klooster
  • 11 nov.

    2 daagse cursus deskundigheidsbevordering beherende coffeeshopmedewerker

    11 november 2021, 10:00 - 16:00 uur 18 november 2021, 10:00 - 16:00 uur

Informatie

Duur
2 dagen
Kosten
€ 435,- inclusief btw.