Banner Jeugd

Youz heeft mij geleerd hoe ik met mijn klachten om kan gaan

Ik heb hulp nodig

Ik heb hulp nodig

Youz helpt jou als jij psychische klachten of verslavingsproblemen hebt. Ook je ouders en/of verzorgers en je broers en zussen worden bij jouw behandeling betrokken. We behandelen jou zo intensief als nodig en zo kort als mogelijk. Je kunt bij ons terecht op een polikliniek op één van onze locaties, maar je kunt ook (deels) online behandeld worden. En als het écht niet goed met jou gaat kun je bij ons ook terecht voor opnames en crisisopvang. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij je leven weer zo snel mogelijk en op een goede manier kunt oppakken!

Problemen

Je kunt bij Youz terecht als je last hebt van symptomen die passen bij onderstaande problemen:

Aanmelden voor een behandeling

Voor een behandeling bij Youz heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts, medisch specialist of van de gemeente. Ook hebben we een identiteitsbewijs nodig. Ben jij 18 jaar of ouder? Dan hebben we ook een verzekeringsbewijs nodig. De volgende stap is aanmelden. Daarna volgt een gesprek met jou en je ouders. We kijken of Youz de meest geschikte organisatie is om jouw problemen te behandelen. Als dit niet zo is, overleggen wij met andere zorgverleners die je wel verder kunnen helpen.

Intake en diagnose

Vervolgens start een intakefase. Tijdens deze intake onderzoeken we de problemen en brengen we de vragen en problemen in kaart. Daarna stellen we vast wat er aan de hand is; dit is de diagnose. Vervolgens maken we een behandelplan. Dit doen we samen met de ouders en afhankelijk van je leeftijd ook met jou.

Banner locaties

Banner Contact

Contact

Wij staan je graag te woord

Meer informatie