Go to top
Onderdeel van

Problemen met alcohol, drugs, gokken of gamen?

Kinderen van ouders met psychische (KOPP) of verslavingsproblemen (KVO)

Wat als je vader of moeder psychische en/of verslavingsproblemen heeft? Waarom stopt m’n vader of moeder niet gewoon met drinken?!

  

Opgroeien in een gezin waar één van de ouders psychische problemen (KOPP) of verslavingsproblemen (KVO) heeft is niet altijd gemakkelijk. Je krijgt te maken met veranderingen in het gedrag van de ouder en dat kan soms beangstigend zijn.

Maak jij dit ook mee dan ben je zeker niet alleen! In Nederland alleen al zijn er 1,6 miljoen kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblematiek. Veel van deze jongeren hebben vragen over hun situatie en over hun ouder(s) en wij kunnen begrijpen dat jij die ook hebt.

Wil jij meer weten over de problematiek van je ouder(s)? Praten met leeftijdsgenoten die tegen dezelfde problemen aanlopen thuis? Tips krijgen voor het omgaan met jouw situatie? Dan is de KOPP/KVO groep er voor jou.

Youz organiseert voor jou en andere jongeren van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen een groep waarin je terecht kan met alle vragen. Er is een groep voor jongeren van 12 t/m 15 jaar en voor jongeren van 16 t/m 23 jaar. Ben je niet zo’n groepsmens. Of wil je liever eerst zelf meer te weten komen, doe dan de online training Tijd voor Mij’.

Aanmelden

Heb je interesse in de KOPP/KVO groep? Of wil je je aanmelden? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op.

Praktische informatie

Bekijk de startdata en de locatie waar de KOPP/KVO groepen starten.

Online training Tijd voor mij

Ben je niet zo’n groepsmens. Of wil je liever eerst zelf meer te weten komen, doe dan de online training.

Dáárom Youz:

  • De expert in middelengebruik bij jongeren
  • Jouw wensen staan voorop
  • Snel weten waar je aan toe bent, korte wachttijden
  • Veel kennis, veel experts in huis
  • Vergoed door de zorgverzekeraar