Nieuws detail paginakop

Actueel

Fjord_web.jpg
10 januari 2022

Heb je interesse in het werken met jongeren op een kliniek?

Wellicht is het werken op de Fjord of de Lupine iets voor jou. De Fjord is een kliniek voor orthopsychiatrie en forensische jeugdpsychiatrie voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar met ernstige gedragsproblemen en psychiatrische problematiek. De Lupine Kliniek biedt een klinische behandeling voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en eventueel comorbiditeit.

We maken graag kennis met jou! Geen sollicitatiegesprek, maar een inloopmiddag om de sfeer te proeven. We vertellen je, samen met de jongeren die op de Fjord verblijven, meer over het werken op de Fjord en de Lupine en beantwoorden je vragen. De meeloopmiddag is op vrijdag 21 januari van 19.30 tot 20.30 uur op locatie de Fjord, Poortmolen 21 in Capelle a/d IJssel.

Wil je liever digitaal meer te weten komen over het werken op De Fjord en Lupine of vragen stellen? Dat kan!

Ontmoet ons digitaal

Op woensdag 19 en 26 januari vertellen we online over ons team en de werkzaamheden en kun je vragen stellen. De webinar start om 20 uur. Je bent zelf niet in beeld, dus gewoon meeluisteren kan ook. Voor meer informatie: w.wolst@youz.nl of 06-20907687.

Bekijk de vacatures

Lees hier welke uitdagingen we je bieden: https://www.youz.nl/wie-we-zijn/werken-en-leren/vacatures/-/wcl/jd91UlyacxT0/filter/keywords-fjord/page-1/delta-5

Data en registreren webinars

Interesse in het werken met jongeren op een kliniek, stel je vraag! Online webinars: