Nieuws detail paginakop

Actueel

nieuws-avalon.jpg
14 oktober 2022

Keuzestress, tegenslagen of belemmerende gewoontes? Meld je aan voor ACT your way!

Woon je in Den Haag en heb je last van keuzestress, tegenslagen, piekeren, verwachtingen en belemmerende gewoontes? Meld je aan voor de training ACT your way! 

In samenwerking met de Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan bieden Indigo Preventie en Youz Preventie de training ACT your way aan. ACT your way is een training voor jongeren en jongvolwassenen van 15-25 jaar oud. Met ACT your way leer je om meer je eigen weg te volgen door op een andere manier om te gaan met negatieve gedachtes, gevoelens en situaties die lastig zijn. Zonder deze te vermijden of weg te drukken. Veel jongeren ervaren moeite met het maken van keuzes en ervaren stress. Door mogelijke tegenslagen en onzekerheden kan het soms lastig zijn om je eigen weg te vinden en te volgen. ACT your way helpt om deze weg te ontdekken en om te gaan met negatieve gedachtes, gevoelens en situaties.

Meld je aan

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. Op maandag 31 oktober gaat de training fysiek van start op de Haagse Hogeschool, van 15:30 tot 17:00 uur. Deelname is kosteloos en het werkboek ontvang je van de organisatie.

Ben of ken jij iemand die graag deze training wil volgen? Meld je dan aan via https://www.youz.nl/specialismen/preventie/cursus-training/-/act-your-way.