Nieuws detail paginakop

Actueel

tijdelijk-tegel-400x200-1.jpg
29 april 2021

“Koffie to Youz” officieel geopend

De koffiecorner op de Dr. van Welylaan is een plek waar collega’s, cliënten en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en wordt gerund door cliënten.

“Koffie to Youz” is een project wat wordt ingezet als therapie die een lopende behandeling aanvult. De koffiecorner wordt dan ook gerund door jongeren die in behandeling zijn bij klinische of ambulante onderdelen van Youz Den Haag, onder begeleiding van ervaren sociotherapeuten. Voorlopig is het nog even koffie-to-go!

Marielle Kames en Joyce Oostrum runnen de koffiecorner: “Jongeren leren bij ons door te doen én ontdekken waar zij goed in zijn. Wij denken dat dit een enorm positief effect kan hebben op de behandeling omdat wij vooral inzetten op de-stigmatisering én wat de jongere wel kan.”

Opbrengsten

De koffiecorner heeft geen winstoogmerk én alle opbrengsten, die wij meer verdienen dan onze onkosten, worden gedoneerd aan de Stichting Vrienden Parnassia Groep. Zodat zij weer méér middelen hebben om leuke en innovatieve projecten voor onze jongeren te ondersteunen.

Koffie to Youz is te vinden op het adres Dr. van Welylaan 2 in Den Haag.

“Koffie to Youz” officieel geopendbewerken