Nieuws detail paginakop

Actueel

nieuws-online-bijeenkomst.jpg
09 februari 2022

Online netwerkbijeenkomst Behandelcentrum Kinderen Arnhem op 17 februari

Behandelcentrum Kinderen (BCK) van Leo Kannerhuis, onderdeel van Youz, organiseert op donderdag 17 februari een online netwerkbijeenkomst. Onze collega’s van de afdelingen maken graag kennis met je en vertellen meer over het behandelaanbod van het behandelcentrum. In ons behandelcentrum kinderen bieden wij gespecialiseerde autismebehandelingen voor kinderen met autisme én andere psychiatrische en gedragsproblemen. Kinderen van 2 tot en met 12 jaar kunnen bij ons terecht voor een deeltijdbehandeling of een klinische behandeling.

De bijeenkomst is online op donderdag 17 februari 2022 van 16:00 uur – 18:00 uur. De bijeenkomst bestaat uit twee delen:

  • 16:00 – 17:00 uur
    Behandelaren van de kliniek geven algemene presentaties over deeltijdbehandeling, vroegbehandeling en Diagnostiek, Advies en Consultatie (DAC) trajecten.

    Wat kan je verwachten van de gespecialiseerde behandeling en diagnostiek bij het BCK van het Leo Kannerhuis? En hoe gaat de aanmelding in zijn werk?
  • ​​​​​17:00 – 18:00 uur
    ​​​​​​​Keuze uit verdieping rondom aanbod op de kliniek, deeltijdbehandeling, vroegbehandeling en DAC trajecten.

Heb je specifieke vragen over verwijzing, diagnostiek of behandeling? Stel deze gerust tijdens deze sessie. Er is dan ook volop gelegenheid voor eigen ervaring en kennis te delen.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor gemeentes, (huis)artsen, psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, ervaringswerkers, (woon-)begeleiders, gz-vaktherapeuten, maatschappelijk werkers en andere behandelaren.

Aanmelden

Meld je voor 14 februari 2022 aan via astrid.lansbergen@leokannerhuis.nl met je naam en functie. Geef in je mail aan welk verdiepingsonderdeel je zou willen bijwonen vanaf 17:00 uur. Na aanmelding ontvang je een Teams-link voor de bijeenkomst.