Beekbergen ambulant

Extra informatie corona maatregelingen

Onze cliënten zijn weer van harte welkom op de locatie! Indien gewenst behandelen we deels online. Bel gerust voor meer informatie.

Beekbergen ambulant

Kinderen, jongeren en volwassenen die psychische klachten hebben kunnen bij ons terecht. Ons doel is om cliënten hun klachten te laten overwinnen.


Jeugd en gezin

Wij richten ons op kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen bij wie een vermoeden bestaat van psychiatrische problematiek.
Afhankelijk van de klachten worden ouder(s)/verzorger(s) zoveel mogelijk betrokken in het diagnostiek- en/of behandeltraject. Soms is het noodzakelijk dat ouders ook behandeld worden. Wij hebben om die reden ook een behandelaanbod voor volwassenen.
Zorg voor kind en ouder blijft op die manier onder één dak. De ouder krijgt een eigen behandeltraject en behandelplannen van ouder en kind worden op elkaar afgestemd.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse behandeldisciplines met de mogelijkheid zich te richten op het hele gezin: psychiater, psychotherapeut, GZ-psycholoog, systeemtherapeut en basispsychologen.

Wat bieden wij

Kinderen, jongeren en volwassenen zijn bij ons welkom voor diagnostisch onderzoek en behandeling. Naast cognitieve gedragstherapie en schematherapie, bieden wij EMDR en Imaginaire Rescripting aan voor zowel kind en jeugd en volwassenen. Indien nodig, kunnen wij ook begeleiding aan huis bieden. Daarnaast bieden wij behandelingen als psycho- educatie, individuele (psycho)therapie, ouderbegeleiding, groepstherapie, systeemtherapie of een combinatie hiervan, eventueel aangevuld met medicamenteuze behandeling.

Contra-indicaties

  • Psychoses
  • Ernstige verslavingsproblematiek
  • Suïcidaliteit / crisisgevoeligheid
  • Ernstige eetstoornissen
  • Hoog risico op ernstige conflicten en/of geweld
  • (IQ < 80).

Aanmelding

Er is altijd een SGGZ verwijzing nodig van een (huis)arts of (bij kinderen en jongeren tot 18 jaar) de gemeente. Een kind, jongere of jongvolwassene kan aangemeld worden via ZorgDomein, GGZ: Youz: hierbij geeft u aan dat het voor Youz Beekbergen is.
Gedurende dit jaar sluit de locatie Beekbergen. Aanmeldingen voor de regio zijn van harte welkom bij de Youz locatie in Ede.

Beekbergen ambulant

Adres

Loenenseweg 1
7361GA Beekbergen
088 358 88 90

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Uitgelicht - online behandelen - groot

Professionele hulp. Live én online.

Professionele hulp. Live én online.

Snel hulp krijgen voor psychische klachten is belangrijk. Professionele hulp nodig? Zowel live als online. Benieuwd naar onze combinatie van online en live behandelingen?