Leo Kannerhuis Wolfheze

Leo Kannerhuis Wolfheze

Voor wie ?

Het Workhome is een woon-werkvoorziening voor volwassenen met autisme die beperkte mogelijkheden hebben om zelfstandig te wonen en behoefte hebben aan structuur en overzicht. Wonen, werken en ontspannen zijn in het Workhome volledig geïntegreerd. In het Workhome wonen en werken 34 cliënten die meer of minder intensieve, individuele begeleiding en behandeling krijgen. Naast de vier huizen met cliënten die langdurig op het Workhome verblijven is er ook een doorstroomhuis voor bewoners met meer zelfstandigheid.

Aanmelden?

Bewoners van het Workhome verblijven over het algemeen voor een zeer lange periode op deze afdeling. Op dit moment is er in de vier Workhome-huizen en het doorstroomhuis geen ruimte voor nieuwe cliënten.


Docu over Workhome-bewoners

Het NTR-programma Andere Tijden maakte in het najaar van 2017 de mooie documentaire IJskastmoeders over mensen met autisme in de jaren 60 en 70. Twee bewoners van het Workhome, Job en Joan, en hun familie vertellen hoe het was om in de jaren 60/70 autisme te hebben. In de docu aandacht voor de zoektocht naar een goede behandeling en woonvorm en de ouderinitiatieven die leidden tot de oprichting van het dr. Leo Kannerhuis.

Leo Kannerhuis Wolfheze

Adres

Wolfheze 27B
6874 BG Wolfheze
088 357 45 20

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Ingang tegenover Heelsumseweg 52
Postadres: Secretariaat Workhome, Wolfheze 27B, 6874 BG Wolfheze