Youz Verslavingszorg

Wat doet drank met je lijf? Hoeveel blow ik eigenlijk? Is 8 uur gamen per dag veel? Wil je advies over het omgaan met alcohol, cannabis, drugs, gokken of gamen? Heb je vragen of twijfel je wel eens? Youz verslavingszorg is in de regio Rijnmond ook gespecialiseerd in jeugdverslavingszorg en heeft het antwoord op al jouw vragen!

Preventie

Het voorkomen van een verslaving is natuurlijk beter dan verslaafd raken. Wij hebben diverse trainingen en cursussen om jou en je naasten te ondersteunen. 

Vragen of advies?

Wil je advies over het omgaan met alcohol, cannabis, drugs, gokken of gamen? Heb je vragen of twijfel je wel eens? Youz is in de regio Rijnmond ook gespecialiseerd in jeugdverslavingszorg en heeft het antwoord op al jouw vragen!

Wil je weten wat alcohol doet met je lijf? Wat de risico's van cocaïne zijn? Of wanneer je een verslaving hebt? Bekijk meer informatie per middel.

Aanbod

Het gebruik van genotmiddelen kan een gewoonte worden. Daar zit dan ook het gevaar. Vraag je je af hoe je weer de baas kunt worden over je eigen leven? Bekijk ons aanbod!

Ouders en omgeving

Youz is er ook voor de omgeving van jongeren, zoals ouders, andere familieleden en docenten. Zij kunnen bij Youz terecht voor informatie, advies en hulp.

In Haaglanden en Noord-Holland biedt Brijder Jeugd verslavingszorg.