Go to top
Onderdeel van

Problemen met alcohol, drugs, gokken of gamen?

Vergoeding kosten

Wanneer je bij ons een behandeling volgt, dan wordt dit vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar. Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten.

Op dit moment zijn wij in onderhandeling met alle zorgverzekeraars. Wij hebben goede hoop dat we ook in 2017 contracten met alle zorgverzekeraars sluiten.

Wettelijk eigen risico

Er geldt een wettelijke eigen risico voor alle zorgconsumptie voor iedereen vanaf 18 jaar. In 2017 bedraagt het wettelijk eigen risico € 385,- (of hoger indien je dit zelf hebt afgesproken met je zorgverzekeraar). Je betaalt je eigen risico dus zelf. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met je zorgverzekeraar of kijk op de site van het ministerie van VWS.

Verwijsbrief (huis)arts

Voor vergoeding van de zorgverzekeraar is een verwijsbrief van je (huis)arts nodig. Heb je nog geen verwijsbrief? Neem dan contact op met je (huis)arts.

Vragen of meer informatie?

Heb je specifieke vragen over de polisvoorwaarden van je basis- en/of aanvullende verzekering dan verwijzen wij je door naar je Zorgverzekeraar.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Dáárom Youz:

  • De expert in middelengebruik bij jongeren
  • Jouw wensen staan voorop
  • Snel weten waar je aan toe bent, korte wachttijden
  • Veel kennis, veel experts in huis
  • Vergoed door de zorgverzekeraar