Informatie voor verwijzers

Samenwerking

Youz werkt graag samen. Heb je vragen dan kan je ons altijd mailen. Liever telefonisch? Bellen met een van onze psychologen of psychiaters kan via 088 358 89 99.

Transformatie jeugdhulp

Wij helpen je graag bij het invullen van de verantwoordelijkheid voor de jeugd ggz. Met onze verschillende specialismen helpen wij kinderen met psychische of psychiatrische problematiek binnen de kaders die u ontwikkelt.

Ziekenhuis en huisartspraktijk

Wij werken in verschillende ziekenhuizen en in verschillende huisartsenpraktijken. Als je meer informatie wil of geïnteresseerd bent in samenwerking kan je contact met ons opnemen.

Onderwijs

We werken op verschillende scholen, waar we behandelen of aanschuiven bij het ZAT. Als je meer informatie wil of geïnteresseerd bent in samenwerking kun je contact met ons opnemen.

Schooladvies: contact met docenten

Jouw leerling heeft ADHD, autisme of gedragsproblemen. Hoe kan je daar het beste mee omgaan in je lessen en in contact met jouw leerling? Wij helpen je graag. Samen kijken we wat de beste manier is om jouw leerling zo goed mogelijk te laten functioneren op school. Zo weet je niet alleen beter wat je kunt doen bij leerlingen met ADHD of autisme, maar kunnen we ook samen de beste behandeling bieden. Want we weten uit ervaring en onderzoek dat een behandeling het beste werkt als die ook thuis en op school wordt toegepast.

Jeugdhulp en ggz

Heb je een cliënt met een psychische klacht of stoornis die je binnen je organisatie niet kunt behandelen? Je kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen over hoe wij jouw cliënt samen verder kunnen helpen. Wij kunnen een diagnose stellen, een behandeling starten, overnemen of een aanvullende behandeling bieden.