18 april 2024

Nieuwe Youz poli start in Dordrecht

Over enkele maanden start Youz met een poli in Dordrecht. Vanuit de Drechtsteden is veel vraag naar het ggz-aanbod van Youz. Manager bedrijfsvoering van de poli in Gorinchem Pepijn Raats: “We zijn verheugd dat na bijna een jaar van voorbereidingen vanaf de zomer ons mooie en gevarieerde zorgaanbod ook voor cliënten uit de Drechtsteden dichtbij huis beschikbaar zal zijn.”

Voor collega’s die van pionieren houden of een nieuwe uitdaging willen aangaan, biedt deze nieuwe poli ook nieuwe kansen. “We gaan uit van een ingroei-model waarbij we in een half jaar tijd de poli willen opbouwen. We zijn op zoek naar vijf ervaren collega-behandelaren, die reeds bij Youz of Parnassia Groep werken. De voorkeur gaat uit naar collega’s die zelf in de regio wonen,” vertelt Pepijn. Als manager zorg en regie-behandelaar zal Charles Silvester verbonden worden aan de nieuwe locatie.

De poli voor jongeren tussen 7 en 23 jaar bevindt zich straks in het pand van Enver aan de Noordhoevelaan. Dit is een mooi, modern en sfeervol gebouw. Bijkomend voordeel van de nieuwe locatie is dat de samenwerking tussen Youz en Enver hiermee versterkt wordt.

Inverbindingsteam

Youz zal, naast Enver, ook gaan samenwerken met jeugdzorgorganisaties ASVZ en Timon in een In Verbinding Team/Zuid Holland Zuid.  Dit team is te vergelijken met de Beter Thuis teams in Haaglanden. Jongeren met meervoudige en complexe problematiek waarbij wordt uitgegaan van een integrale en intensieve gezinsbehandeling kunnen bij dit team terecht. 

De integrale, systemische begeleiding richt zich op het creëren van een stabiele gezinssituatie.

Voor meer informatie, vragen of interesse kun je terecht bij:
Pepijn Raats: p.raats@youz.nl 06-51095343

Charles Silvester: c.silvester@youz.nl 06-10975100