Nieuws

Nieuws van Youz

13 juni 2019

200x200+geen+18+geen+druppel.jpg
Hoe kun je het gesprek aangaan en welke afspraken kun je en moet je met een puber maken omtrent het gebruik van alcohol. Een speciale thema-avond in Middelharnis geeft handvaten

Ouders, verzorgers, leerkrachten en andere geïnteresseerden kunnen behoefte hebben aan handvatten, tips en tricks over hoe om te gaan met pubers en alcohol. Hoe kun je het gesprek aangaan en welke afspraken kun je en moet je met een puber maken omtrent het gebruik van alcohol. Jongeren gaan vaker alleen op vakantie, bezoeken graag en regelmatig een feestje en uitdagingen liggen op de loer. Hoe ga je hier als ouder mee om. Een hele uitdaging en soms best lastig!

Tijdens de thema avond is een medewerker van Youz aanwezig die een stukje voorlichting verzorgt, tips, tricks en handvatten aanreikt. Tevens bestaat de mogelijkheid voor aanwezigen om onderling ervaring uit te wisselen.

Deze gratis avond is georganiseerd door stichting Moedige Moeders GO vindt plaats op donderdag 27 juni 2019 van 19.30 tot 21.30 uur in het wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis.