Nieuws

Nieuws van Youz

13 januari 2020

200x200+wietske+ester.png

Elke woensdag bieden we telefonisch spreekuur voor interne en externe professionals van 9 tot 10 uur met Wietske Ester, kinder- en jeugdpsychiater van het SARR Expertisecentrum Autisme, afdeling jeugd in Rotterdam.

Wietske Ester heeft specifieke expertise op het gebied van:

 

  • Complex autisme en verstandelijke beperking
  • Complex autisme en (on)verklaarde lichamelijke klachten
  • Complex autisme en (on)verklaarde neurologische problematiek

 

Er wordt gewerkt volgens het biopsychosociale model.

Voor wie?

Professionals die kinderen en jeugdigen tot 23 jaar behandelen met complex autisme met vragen over diagnostiek en behandeling. Het betreft specialistisch GGZ-aanbod voor jeugdigen die binnen de algemene psychiatrie/somatische afdelingen niet verder komen.

Hoe aanmelden?

Stuur een e-mail aan: secretariaatsarr@youz.nl met uw vraag en telefoonnummer.  U wordt dan teruggemaild met de datum en tijd waarop u wordt gebeld.


Overleg met kinder- en jeugdpsychiater

Heeft u behoefte aan overleg met een kinder- en jeugdpsychiater over bijvoorbeeld medicatie of diagnostiek? Wilt u graag advies van een van onze psychiaters over ons zorgaanbod? Of heeft u twijfels of een (oud-)cliënt (opnieuw) behandeling nodig heeft in de jeugd-ggz of jeugd opvoedhulp? Wij geven graag consultatie en advies aan huisartsen, kinderartsen, psychologen en andere professionals. Lees meer.