Nieuws

Nieuws van Youz

11 maart 2019

Motivatiemodule+200x200.jpg

In Gouda huizen Youz, i-psy, Brijder, Reakt en Fivoor in één pand.  Alles in huis, en dat onder  1 dak, voor de best mogelijke psychische hulpverlening en verslavingszorg voor kinderen, jeugd en voor volwassenen. Dat biedt allerhande voordelen in de behandelaanpak.  Speciaal voor verwijzers is er op 11 april een officiële opening.

In het nieuwe Parnassia Groep pand aan de Boelekade 1 / Spoorstraat 2 in Gouda huizen verschillende Parnassia Groep zorgmerken. Het pand wordt op donderdag 11 april officieel geopend. Speciaal voor verwijzers zijn er die dag, van 14:00 – 18:00 uur, verschillende workshops van deze zorgmerken. Deze geven de verwijzers een goed beeld van wat Youz, i-psy, Brijder, Reakt en Fivoor samen voor patiënten kunnen doen.

Samen sterker

Samen in 1 pand betekent: korte lijnen en behandelaren kunnen nog gemakkelijker gebruik maken van ieders expertise. We hebben alles in huis voor de best mogelijke psychische hulpverlening en verslavingszorg. Voor kinderen, jeugd en voor volwassenen. Samen sterker.