Nieuws

Nieuws van Youz

08 januari 2021

200x200+depressie.jpg

De puberteit is een verwarrende en soms zelfs een stressvolle fase in het leven van zowel u als uw zoon of dochter. De preventiewerkers van Youz krijgen regelmatig vragen als: ‘hoe maak ik afspraken over gamen/schermtijd?’, ‘waarom gedraagt mijn puber zich ineens zo anders?’, ‘hoe schadelijk is cannabis nou echt?’ en ‘waarom is alcohol zo schadelijk voor jongeren?’

Op woensdag 13 januari om 19:30 uur bent u van harte welkom om online aan te schuiven. Helder Theater speelt diverse herkenbare opvoeddilemma’s na, waarbij de preventiewerker uitleg en tips geeft hoe u hier mee om kunt gaan.

Meer informatie

De bijeenkomst vindt online via YouTube plaats. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u op de dag van de bijeenkomst de link. Bent u geïnteresseerd en wilt u de bijeenkomst bijwonen? Of wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u contact met hen? Kijk dan op www.puberenco.nl voor alle informatie en gegevens.

Met steun van gemeentes

Youz organiseert met steun van gemeente Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard, Rotterdam en Westvoorne deze online bijeenkomst voor ouders/verzorgers over herkenbare opvoeddilemma’s.