Paginakop - werken en leren

Werken in de jeugdpsychiatrie

Wil je werken met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun gezinnen? Multidisciplinair, in teamverband of met een grote mate van zelfstandigheid? Youz biedt mogelijkheden voor specialisten zoals orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters, (GZ)-psychologen, systeemtherapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, sociotherapeuten en ervaringsdeskundigen.

Youz helpt kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Parnassia Groep

Youz is onderdeel van Parnassia Groep. Als collega van Parnassia Groep kun je rekenen op een plaats waar je tot je recht komt. Onze medewerkers zijn immers ons kapitaal. En daarom ondersteunen we je in je verdere ontplooiing en investeren we in jouw ontwikkeling.

Op zoek naar een vacatures binnen de kind- en jeugdpsychiatrie? Bekijk onze vacatures.

Wil je weten welke vacatures we nog meer hebben voor jou binnen Parnassia Groep of heb je interesse in een stage of vrijwilligerswerk? Kijk voor het meest actuele aanbod op de werken-en-leren website van Parnassia Groep.

Stageplaatsen

Studenten bieden wij stageplaatsen. We hebben voor diverse opleidingen én op verschillende niveaus stageplekken. Staat jouw opleiding er niet bij? Meld je dan toch aan, wij verzorgen ook stages op maat.

Opleidingsplekken

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij Parnassia Groep? Dat kan via verschillende mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Inspirerend werkgeverschap

Laat je inspireren door je toekomstige collega's. Lees bijvoorbeeld het verhaal van GZ-psycholoog Petra Verhage over hoe zijn groepsbehandelingen krachtig inzet. Of ga op pad met maatschappelijk werker Raymy Warta die 100 procent outreachend aan bemoeizorg doet.  Geinteresseerd in nog meer verhalen van collega's? Hier kun je ze lezen.

Youz streeft naar een integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. Daarom biedt Youz goede opleidingsmogelijkheden, een grote flexibiliteit in werktijden en interne mobiliteitsmogelijkheden.