Eindhoven ambulant

Extra informatie corona maatregelingen

Telefonische of online behandeling

Door de verspreiding van het Corona virus kunnen we je helaas niet meer ontvangen op onze locatie. De Parnassia Groep volgt hierin het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Als alternatief bieden wij telefonische consultatie of behandelen wij online middels beeldbellen. Zo kunnen we de continuïteit van zorg zoveel mogelijk borgen.

We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie veel vragen bij je oproept over je behandeling of de behandeling van je kind. Stel deze vragen gerust. Ons secretariaat is tussen 8.30 uur en 17.00 uur op werkdagen gewoon bereikbaar. Ook onze behandelaren zijn bereikbaar op hun werkdagen. We denken graag met je mee.

In geval van een spoedsituatie bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

We hopen je snel weer op onze locatie te kunnen ontvangen.

Eindhoven ambulant

Over ons

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse disciplines waaronder een psychiater, psychotherapeut, GZ-psychologen, psychologen/orthopedagogen, verpleegkundig specialist en systeemtherapeut. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in de psychische en psychiatrische stoornissen bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar.
Afhankelijk van de uitkomsten van de intake en eventuele onderzoeken kan behandeling bestaan uit individuele therapie, groepstherapie, systeemtherapie en ouderbegeleiding.

Aanmelden 

Er is altijd een verwijzing nodig van een arts (huisarts, kinderarts of andere medisch specialist) of van een wijkteam/ generalist/gemeente. Uw (huis)arts kan u of uw kind aanmelden via zorgdomein (verwijsbrief) en daarnaast is het mogelijk om aan te melden via het online aanmeldformulier met bijsluiting van de verwijsbrief.


Extra vestigingsinformatie

Extra vestigingsinformatie

Betreffende de verspreiding van het Corona virus kunnen we u helaas niet meer ontvangen op onze polikliniek. De Parnassia Groep volgt hierin het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Als alternatief bieden wij telefonisch consultatie of behandelen wij online middels beeldbellen. Zo kunnen we de continuïteit van zorg zoveel mogelijk borgen.

We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie veel vragen bij u oproept betreffende uw behandeling of de behandeling van uw kind. Stel deze vragen gerust. Ons secretariaat is tussen 8.30 uur en 17.00 uur op werkdagen gewoon bereikbaar. Ook onze behandelaren zijn bereikbaar op hun werkdagen. We denken graag met u mee.

In geval van een spoedsituatie wordt samen met u bekeken wat de mogelijkheden zijn.

We hopen u snel weer op onze polikliniek te kunnen ontvangen.

Team Youz

Eindhoven ambulant

Adres

Pastoriestraat 165
5612 EK Eindhoven
088 358 89 50

Openingstijden

Werkdagen: 8:00 - 17:00 uur

Wij zitten op de derde etage en zijn gesloten tussen 12:30 en 13:00 uur.