Eindhoven ambulant

Over ons

Over ons

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse disciplines waaronder een psychiater, psychotherapeut, GZ-psychologen, psychologen/orthopedagogen, verpleegkundig specialist en systeemtherapeut. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in de psychische en psychiatrische stoornissen bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar.
Afhankelijk van de uitkomsten van de intake en eventuele onderzoeken kan behandeling bestaan uit individuele therapie, groepstherapie, systeemtherapie en ouderbegeleiding.

Aanmelden 

Er is altijd een verwijzing nodig van een arts (huisarts, kinderarts of andere medisch specialist) of van een wijkteam/ generalist/gemeente. Uw (huis)arts kan u of uw kind aanmelden via zorgdomein (verwijsbrief) en daarnaast is het mogelijk om aan te melden via het online aanmeldformulier met bijsluiting van de verwijsbrief.


Eindhoven ambulant

Adres

Pastoriestraat 165
5612 EK Eindhoven
088 358 89 50

Openingstijden

Werkdagen: 8:00 - 17:00 uur

Wij zitten op de derde etage en zijn gesloten tussen 12:30 en 13:00 uur.