paginakop verwijzers

Consultatie en advies

Consultatie en advies

Met vragen, consultatie of second opinion over een cliënt, aanmelding of behandeling helpt ons team van psychiaters en psychologen je graag.

Overleg met kinder- en jeugdpsychiater

Heb je behoefte aan overleg met een kinder- en jeugdpsychiater over bijvoorbeeld medicatie of diagnostiek? Wil je graag advies van een van onze psychiaters over ons zorgaanbod? Of heb je twijfels of een (oud-)cliënt (opnieuw) behandeling nodig heeft in de jeugd-ggz? Wij geven graag consultatie en advies aan huisartsen, kinderartsen, psychologen en andere professionals.

Haaglanden

Vragen kun je mailen naar Liesbeth Kalma, kinder- en jeugdpsychiater.

Zuid-Limburg

​​​​​​​Vragen kun je mailen naar Dorien Roodenrijs, kinder- en jeugdpsychiater.

Gelderland en Brabant

​​​​​​​Vragen kun je mailen naar Janne Keulers, kinder- en jeugdpsychiater.

Leo Kannerhuis, autismespectrumstoornissen

​​​​​​​Vragen kun je mailen naar Jet Roobol, psychiater.

Telefonische consultatie De Banjaard

Voor consultatievragen over kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek en (een vermoeden van) licht verstandelijke beperking biedt De Banjaard telefonische consultatie voor verwijzers. Vraag via dit formulier een consultatie aan. Binnen 5 werkdagen word je gebeld door een psychiater of klinisch psycholoog.

Vragen over een cliënt bij ons in behandeling?

Omdat de privacy van onze cliënten belangrijk is, verstrekken wij aan anderen in principe alleen informatie met toestemming van onze cliënten. Als je als verwijzer vragen hebt over een cliënt die bij ons in behandeling is, kun je het best contact opnemen met de behandelaar. Als je een andere relatie met de cliënt hebt en informatie wil dan is hiervoor toestemming van de cliënt nodig. Als je toestemming hebt, kun je ook het beste contact opnemen met de behandelaar.