Eindhoven Pastoriestraat

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Voor wie zijn we er

Kinderen en jongeren van 4 tot 24 jaar en hun gezinnen zijn bij ons welkom voor een behandeling van hun problemen of onderzoek. Dit kan via individuele therapie, gezinstherapie of groepstherapie. Ook bieden wij begeleiding voor de ouders. Uiteraard volgt er altijd eerst een intake en kijken we samen wat er nodig is.

Problemen die we behandelen

Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en het behandelen van klachten die ontstaan uit:

Ons team

Ons team bestaat uit diverse disciplines waaronder een psychiater, psychotherapeut, gz-psychologen, psychologen/orthopedagogen, verpleegkundig specialist en systeemtherapeut. Afhankelijk van de uitkomsten van de intake en eventuele onderzoeken kan behandeling bestaan uit individuele therapie, groepstherapie, systeemtherapie en ouderbegeleiding.

Aanmelden

Er is altijd een verwijzing nodig van een arts (huisarts, kinderarts of andere medisch specialist) of van een wijkteam/ generalist/gemeente.

Een kind of jongere kan worden aangemeld via ZorgDomein en daarnaast is het mogelijk om aan te melden via het online aanmeldformulier met bijsluiting van de verwijsbrief.

Wij bieden consultatie aan voor verwijzers op maandag, dinsdag of donderdag tussen 12.00-12.30 uur. U kunt hiervoor bellen op 088 358 8950