Preventie Haaglanden 

Welkom op de pagina van Youz Preventie Haaglanden. Wij geven trainingen voor kinderen en jongeren met sociale of emotionele klachten en trainingen voor kinderen en jongeren in een lastige thuissituatie. Ons aanbod is preventief. Dit betekent dat we geen behandeling bieden. Er is geen verwijzing nodig van een (huis)arts en alle trainingen die we aanbieden zijn gratis voor kinderen en jongeren van 0 tot 27 jaar uit Haaglanden. Lees meer over onze activiteiten in de gemeente Den Haag en rondomJou.

Ik wil meer informatie over:

Trainingen voor kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten

Trainingen voor kinderen en jongeren als er thuis stress en spanning is

Aanbod voor ouders en gezinsgesprekken

Aanbod voor professionals

Aanbod voor scholen

Consultatie en advies

RondomJou 

Vanaf 1 januari 2024 wordt de jeugdhulp in Den Haag op een nieuwe manier georganiseerd. Voor vragen: www.jeugdhulpdenhaag.nl. Voor de randgemeenten (Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar) waar wij ook voor werken, verandert er overigens niets.
In Den Haag gaan 2 samenwerkingsverbanden (rondomJou en Kracht) samen met de gemeente zorgen voor een goede samenwerking tussen alle jeugdhulpinstellingen.

  • RondomJou, hieronder valt onze afdeling Preventie Youz Haaglanden
  • Kracht voor Jeugd en Gezin 

RondomJou werkt in de stadsdelen Centrum, Haagse Hout, Laak en Leidschenveen-Ypenburg.
Kracht werkt in de stadsdelen Escamp, Loosduinen, Segbroek en Scheveningen.

Een deel van onze activiteiten wordt vanaf 1 januari 2024 in bepaalde wijken uitgevoerd door Kracht. Zie het stroomschema hieronder. 

Instagram

Volg ons ook op Instagram

TikTok

Volg ons ook op TikTok