Stern

Weet je het echt niet meer? Kun je niet meer voor jezelf zorgen en geen verantwoordelijkheid meer voor jezelf dragen? Dan kan het zijn dat je in crisis bent. Bij Stern, een gesloten afdeling, worden jongeren tussen 12 en 23 jaar tijdelijk opgenomen.

Wat doet Stern?

Stern biedt een tijdelijke oplossing om je te helpen weer uit de crisis te komen. Dat doen we door jou een veilige plek te bieden met mensen om je heen die weten hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Welke zorg biedt Stern?

Bij Stern ga je samen met je behandelaren kijken hoe het komt dat je niet voor jezelf kunt zorgen en wat jou helpt om dat weer te kunnen. Je gaat zo snel als mogelijk terug naar huis, waar we eventueel behandeling en begeleiding kunnen bieden. Het kan ook zijn dat je na je opname bij Stern, een behandeling gaat volgen op een andere klinische afdeling van Youz. Ouders kunnen in overleg een nachtje slapen bij Stern.

Wie werken er bij Stern?

Sociotherapeuten, een kinder- en jeugdpsychiater, gezinstherapeut, ouderbegeleider, activiteitenbegeleider, sport & spelmedewerker en een ervaringsdeskundige.

Praktische zaken

Je vindt Stern in Den Haag, aan de Dr. van Welylaan. Deze locatie ligt tegen de duinen aan en heeft een grote tuin. Ook is er een sportruimte en creatieve ruimte waar je tijdens je verblijf van gebruik kunt maken.