Transvisie Zorg Jeugd

Transvisie Zorg Jeugd

Onder de naam Transvisie Zorg worden binnen Parnassia Groep zorgprogramma’s aangeboden die speciaal ontwikkeld zijn voor jeugdigen en volwassenen met genderdysforie en mensen uit hun directe omgeving.

Ervaring in transgenderzorg

Transvisie Zorg was een initiatief van transgenders die zelf als professional juist die hulp zijn gaan bieden die zij in de reguliere zorg misten. Sinds april 2016 is Transvisie Zorg onderdeel van Parnassia Groep. De programma’s van Transvisie Zorg worden niet in elke vestiging van PsyQ en Youz aangeboden.

Niet op elke vestiging zijn mensen werkzaam die voldoende ervaring hebben in transgenderzorg. Bovendien is het door de programma’s gericht aan te bieden op een paar plekken mogelijk het voor Transvisie Zorg zo belangrijke groepsaanbod te blijven bieden zonder het risico van lange wachttijden.  

Locaties

Youz Zaandam biedt het totale aanbod van Transvisie Zorg voor jongeren en mensen uit hun directe omgeving. Volwassenen kunnen terecht bij PsyQ-vestigingen met een aanbod op het gebied van seksuologie.