Uitgelicht - online behandelen - groot

Professionele hulp. Live én online.

Professionele hulp. Live én online.

Snel hulp krijgen voor psychische klachten is belangrijk. Professionele hulp nodig? Zowel live als online. Benieuwd naar onze combinatie van online en live behandelingen?

Klachten

Opvoeden is niet makkelijk. In de ontwikkeling van kinderen en jongeren kunnen allerlei problemen ontstaan. Problemen beginnen met klachten. Je kind is misschien snel in paniek, moeilijk in gedrag, heel druk, snel driftig of zelfs agressief. Hij of zij kan zich moeilijk concentreren, is verlegen of eenzaam. Het kan ook zijn dat er andere klachten zijn zoals hoofdpijn, hartkloppingen, slecht slapen, nekpijn of misselijkheid.

Klachten als deze kunnen het dagelijks leven minder makkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan naar school gaan of met vrienden omgaan. Ook kan het effect hebben op het gezin. Niet iedere klacht wordt uiteindelijk een probleem. Als er langere tijd verschillende klachten zijn of als ze heel heftig zijn, kan het zijn dat er hulp nodig is. Je hebt waarschijnlijk al allerlei dingen geprobeerd om je kind te helpen, maar je komt er niet uit. Aarzel niet om professionele hulp in te schakelen. Youz geeft voorlichting, training, begeleiding en specialistische behandeling aan kinderen met psychische problemen en hun gezinnen.