Paginakop Leo Kannerhuis

We helpen mensen met autisme weer op weg

We helpen mensen met autisme weer op weg

Het Leo Kannerhuis is er voor iedereen die een diagnose autisme heeft met daarnaast mogelijk andere psychiatrische of gedragsproblemen en waarvoor specialistische GGZ behandeling aangewezen is. Je kan bij ons terecht als eerdere behandeling jou of jouw kind niet voldoende heeft geholpen.

Specialistische behandelingen

Wij bieden passende (hoog)specialistische behandelingen voor mensen met autisme. Met persoonlijk én online contact. De meeste behandelingen worden in onze leeftijdsgebonden centra geboden, enkele behandelvormen vinden thuis plaats. Voor de ambulante behandelvormen wordt wel gekeken of een mogelijke reistijd niet te belastend is.

TOPGGz-keurmerk

Het Leo Kannerhuis heeft het TOPGGz-keurmerk. Dit betekent dat je hoog gespecialiseerde zorg (topklinische zorg) krijgt, die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze ambitie is om onze behandelingen voortdurend te verbeteren. Daarom investeren we in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme delen we graag met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen we digitale hulpmiddelen. Dat doen we samen met cliënten, behandelaren, wetenschappers en partners.

Het Leo Kannerhuis is onderdeel van Youz. Informatie over het Leo Kannerhuis en het zorgaanbod is nu nog te vinden op www.leokannerhuis.nl. Deze informatie wordt in 2022 overgezet naar de website van Youz.

Website LKH

Bezoek de website

Meer informatie over het Leo Kannerhuis

Naar de website

Banner autisme

Meer over autisme

Wil je meer weten over autisme?

Meer informatie