Gorinchem ambulant

blok gorichem

Het zorgaanbod van de polikliniek van Youz is alleen beschikbaar voor kinderen/jongeren en hun ouders/opvoeders die in de volgende regio’s wonen:
  • Zuid Holland Zuid
  • Lekstroom
  • West Brabant Oost
  • Rivierenland

Gorinchem ambulant

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.


De Polikliniek Gorinchem van Youz onderzoekt en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 tot 24 jaar. Wij verzorgen diagnostiek en behandeling bij uiteenlopende psychische/psychiatrische stoornissen, zoals ontwikkelingsstoornissen, angst- en stemmingsklachten, trauma gerelateerde problematiek, persoonlijkheidsproblematiek en systemische problematiek.

De Polikliniek Gorinchem beschikt, naast een generalistisch aanbod, over specifiek behandelaanbod met betrekking tot de volgende doelgroepen:

  • Kinderen in de leeftijdscategorie van 2.5 tot 6 jaar (IMH) en hun directe leefomgeving
  • Jongeren met genderproblematiek

​​​​​​​

Gorinchem ambulant

Adres

Stationsweg 23
4205 AA Gorinchem
088 358 89 40

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Uitgelicht - online behandelen - groot

Professionele hulp. Live én online.

Professionele hulp. Live én online.

Snel hulp krijgen voor psychische klachten is belangrijk. Professionele hulp nodig? Zowel live als online. Benieuwd naar onze combinatie van online en live behandelingen?