Hoofddorp Spaarnepoort

Ieder kind en ieder gezin is uniek. Alle kinderen, jongeren en (jong)volwassenen die bij ons komen, krijgen daarom een behandeling op maat. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in psychische en psychiatrische stoornissen kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders.

Onze bevlogen specialisten zetten zich in om de beste zorg te bieden. Samen met het kind, het gezin en de omgeving kijken wij hoe wij hem of haar kunnen helpen. Optimisme is de basis van onze behandelingen.

Problemen die we behandelen

Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en het behandelen van klachten die ontstaan uit

Hoe wij helpen

We bieden individuele therapie en groepstherapie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen én ook begeleiding voor de ouders. Er volgt altijd eerst een intake.

Over Sparq

Sparq is een samenwerkingsverband tussen Youz, Kenter Jeugdhulp en de Hartekamp Groep

De huidige jeugdhulp kan én moet beter. Efficiënter, zonder lange wachttijden en onnodige doorverwijzingen. Het liefst via één betrouwbare zorgverlener en in de buurt. Youz heeft samen met Kenter Jeugdhulp en de Hartekamp Groep de krachten gebundeld, speciaal voor de jeugd in Zuid-Kennemerland en IJmond. Met elkaar als zorgaanbieders én met scholen, sportverenigingen, de gemeente en initiatiefnemers uit de wijk.

Sparq biedt éen voordeur met daarachter alle expertises. Samen met de sociale omgeving zorgen we ervoor dat jongeren tijdig de hulp krijgen die zijn nodig hebben. Zo snel, licht en preventief mogelijk. Zo lang, specialistisch en uitgebreid als mogelijk. Zo dicht mogelijk bij huis.

Meer informatie kun je vinden op de Sparq website.

De gezamenlijke ambities

  • De vraag naar zorg verminderen met vroegtijdige signalering
  • Wachttijden voor specialistische hulp terugdringen
  • Hulp effectiever inrichten, binnen en met de sociale omgeving