Den Haag Dr. Van Welylaan

Over ons

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.


Zorgaanbod

Op de locatie Dr. van Welylaan in Den Haag kun je terecht voor behandeling van:

En bij De Banjaard kun je terecht voor een behandeling voor licht verstandelijke beperking in combinatie met een psychiatrische aandoening.

Op deze locatie bieden we ambulante behandeling, deeltijdbehandeling en klinische behandeling.

Onderwijs

Op deze locatie zijn ook De Strandwacht, basisschool verbonden aan het Pedologisch Instituut en De Zefier, locatie van Pleysier College (middelbaar onderwijs) gevestigd. Jongeren die een klinische behandeling bij ons krijgen, kunnen op deze scholen onderwijs blijven volgen.

Afspraak afzeggen

Kan je niet naar de afspraak met jouw behandelaar komen? Dan horen we dat graag direct. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zeg je een afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij jou in rekening. Deze rekening van 65 euro wordt direct naar jou toegestuurd en de kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

Den Haag Dr. Van Welylaan

Adres

Dr. van Welylaan 2
2566 ER Den Haag
088 358 89 99
088 358 83 99
088 358 8 050 (aanmelding en consultatie)

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 - 17:30 uur
(met uitzondering van de klinische afdelingen)