Den Haag Dr. Van Welylaan

Extra informatie Corona locatie Welylaan

Telefonische of online behandeling

Door de verspreiding van het Corona virus kunnen we je helaas niet meer ontvangen op onze locatie. De Parnassia Groep volgt hierin het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Als alternatief bieden wij telefonische consultatie of behandelen wij online middels beeldbellen. Zo kunnen we de continuïteit van zorg zoveel mogelijk borgen.

We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie veel vragen bij je oproept over je behandeling of de behandeling van je kind. Stel deze vragen gerust. Ons secretariaat is tussen 8.30 uur en 17.00 uur op werkdagen gewoon bereikbaar. Ook onze behandelaren zijn bereikbaar op hun werkdagen. We denken graag met je mee.

In geval van een spoedsituatie bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Uiteraard geldt dit niet voor kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers die op de klinische afdelingen hun behandeling volgen.

We hopen je snel weer op onze locatie te kunnen ontvangen.

Den Haag Dr. Van Welylaan

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.


Zorgaanbod

Op de locatie Dr. van Welylaan in Den Haag kun je terecht voor behandeling van:

En bij De Banjaard kun je terecht voor een behandeling voor licht verstandelijke beperking in combinatie met een psychiatrische aandoening.

Op deze locatie bieden we ambulante behandeling, deeltijdbehandeling en klinische behandeling.

Onderwijs

Op deze locatie zijn ook De Strandwacht, basisschool verbonden aan het Pedologisch Instituut en De Zefier, locatie van Pleysier College (middelbaar onderwijs) gevestigd. Jongeren die een klinische behandeling bij ons krijgen, kunnen op deze scholen onderwijs blijven volgen.

Den Haag Dr. Van Welylaan

Adres

Dr. van Welylaan 2
2566 ER Den Haag
088 358 89 99
088 358 83 99
088 358 8 050 (aanmelding en consultatie)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur
(met uitzondering van de klinische afdelingen)