Rotterdam Max Euwelaan

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Voor wie zijn we er

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen tot 24 jaar met psychische problemen waardoor zij bedreigd worden in hun verdere ontwikkeling.

Problemen die we behandelen

Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en het behandelen van klachten die ontstaan uit:

Hoe wij helpen

Iedereen die bij ons in behandeling komt krijgt een behandeling op maat. Dit kan via individuele therapie of groepstherapie. Ook bieden wij begeleiding voor de ouders. Uiteraard volgt er altijd eerst een intake.

Daarnaast vind je op deze locatie ons expertisecentrum voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Hier werken hulpverleners die gespecialiseerd zijn in de ontwikkelingsproblematiek bij jonge kinderen.

TOPGGz-keurmerk

Op deze vestiging bieden wij naast specialistische ggz ook topklinische zorg (TOPGGz). Afdelingen met een TOPGGz-keurmerk bieden hoogspecialistische zorg op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, al dan niet door eigen onderzoek, en hebben bewezen te voldoen aan strenge criteria.