Nieuws detail paginakop

Actueel

tijdelijk-tegel-400x200-1.jpg
08 juli 2021

Open plekken Dagbehandeling Fjord in Capelle aan de IJssel

De Dagbehandeling op De Fjord in Capelle aan de IJssel heeft op dit moment open plekken en u kunt jongeren uit de omgeving van Rotterdam direct aanmelden voor een behandeling.

Binnen de Dagbehandeling op De Fjord worden jongeren van 15-20 jaar opgenomen met psychiatrische problematiek in combinatie met (ortho)psychiatrische problemen waardoor zij zijn vastgelopen op meerdere levensgebieden. Bij de Dagbehandeling krijgen jongeren een groepsgerichte aanpak, naast de individuele behandeling. De Dagbehandeling biedt een vijfdaags programma van maandag tot en met vrijdag. Onderwijs (intern aanbod Yulius, MBO1 en VMBO-TL) en behandelonderdelen wisselen elkaar af. Verwijzer(s) en ouders/verzorgers worden betrokken bij de behandeling.

Informatie en aanmelden

Wij nemen voor deze afdeling jongeren uit Rotterdam en omgeving direct aan. Wel is de afdeling van 2 t/m 20 augustus gesloten wegens vakantie. Indien u vragen hebt over ons programma of een jongere wilt aanmelden, neem gerust contact op via Rogier de Vries, telefoonnummer 06-20302013.