Nieuws detail paginakop

Actueel

tijdelijk-tegel-400x200-1.jpg
01 april 2021

Youz Haaglanden start met multi specialistische teams

Op 6 april start Youz met multi specialistische teams in Den Haag. Met deze nieuwe teams worden cliënten en hun ouders dicht bij huis behandeld.

Er komen multi specialistische teams op de volgende Youz-locaties: Carel Reinierszkade 197, Leggelostraat 85 en Dr. van Welylaan 2. Elke locatie biedt zorg aan cliënten uit de omliggende postcodegebieden.

In een multi specialistisch team zijn meerdere specialismen vertegenwoordigd. Voorheen waren onze specialismen geconcentreerd op één of twee locaties. Deze nieuwe manier van werken heeft als voordeel dat cliënten, voor een groot deel van ons behandelaanbod, dichterbij huis geholpen kunnen worden.

Wat betekent dit voor ouders?

Het kan voorkomen dat één of meerdere van de behandelaren die betrokken zijn bij de behandeling van het kind wisselen van locatie. In dit geval wordt met de ouders besproken hoe de behandeling voortgezet zal worden. Youz zal er alles aan doen om goede zorg te blijven bieden.

Wat betekent dit voor verwijzers?

Voor verwijzers verandert er niets in de manier waarop u naar Youz wordt doorverwezen. Dat gebeurt nog steeds op de gebruikelijke manier. Via ZorgDomein of via het CAT.

Aanmelding via Centrale Aanmelding en Toeleiding (CAT)

Email: CATHaaglanden@youz.nl
Tel: 088 358 80 50