Leo Kannerhuis Oosterbeek Rosenthalweg

Leo Kannerhuis Oosterbeek Rosenthalweg

Voor wie?

Voor jongeren met autisme én andere psychiatrische en gedragsproblemen tot en met 23 jaar die vastlopen in hun ontwikkeling en problemen hebben op school, thuis of in hun sociale omgeving én waarbij eerdere behandeling niet heeft geholpen.

Voor dit behandelcentrum hebben we op dit moment zeer korte wachttijden. Verwijzers kunnen voor aanmeldingen en meer informatie contact opnemen met Aanmeldbureau Gelderland 088-3574580

Waarvoor kun je bij dit behandelcentrum terecht?

Bij dit behandelcentrum kun je terecht voor een gespecialiseerde autismebehandeling waarvoor het nodig is dat we je tijdelijk opnemen. Je krijgt een eigen kamer in een huis met andere jongeren. Je kamer mag je naar eigen smaak inrichten.


Hoe kan ik me aanmelden?

Alleen erkende verwijzers kunnen bij ons aanmelden. Dit zijn de huisarts, de psychiater, de jeugdarts en de kinderarts. Daarnaast kunnen de sociale wijkteams en zorgloketten van de gemeenten naar ons verwijzen. Je kunt je niet zelf bij ons aanmeldear ons verwijzen. Je kunt je niet zelf bij ons aanmelden.

Leo Kannerhuis Oosterbeek Rosenthalweg

Adres

Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg 16
6862 ZV Oosterbeek
088 357 44 20
088 358 45 21

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Uitgelicht - online behandelen - groot

Professionele hulp. Live én online.

Professionele hulp. Live én online.

Snel hulp krijgen voor psychische klachten is belangrijk. Professionele hulp nodig? Zowel live als online. Benieuwd naar onze combinatie van online en live behandelingen?