Cliëntenraad Youz: de stem van de jongeren

Jouw tevredenheid over onze zorg en behandeling, net als de mening van je ouders, is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom vragen we jou en jouw ouders regelmatig naar jullie mening over onze zorg.

De stem van jongeren en kinderen

De cliëntenraad komt op voor jouw belangen en die van alle jonge patiënten van Youz. De cliëntenraad bestaat uit jongeren die bij ons in behandeling zijn (geweest). Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over de gang van zaken binnen Youz zodat we onze zorg nog beter af kunnen stemmen op wat jullie nodig hebben.

Jongere en meepraten?

Ben je in behandeling bij Youz en wil je meepraten over zaken die beter kunnen? Of zijn bepaalde dingen niet duidelijk voor je? Ben je het ergens niet mee eens of vind je dat iets moet veranderen? Laat dan van je horen via mail of telefoon. Jouw ervaringen zijn waardevol. Voor elke ervaring die je ons geeft ontvang je van ons een beloning. We hebben ook een speciale website en je kunt ons volgen op Twitter.

Cliëntenraad Youz gaat niet in op individuele of inhoudelijke vragen over hulp. Heb je dit soort vragen of opmerkingen? Van maandag tot en met vrijdag kun je dan tussen 10.00 en 16.00 uur bellen met 088 358 88 88. Een mail sturen kan altijd: informatie@youz.nl.

Wil je meer weten? Neem contact op met de cliëntenraadondersteuners b.visser@youz.nl of a.goes@youz.nl