Paginakop locaties

Leiden Vondellaan

Leiden Vondellaan

Voor de poli Youz Leiden geldt momenteel een aanmeldstop. Het is helaas niet mogelijk om nieuwe cliënten aan te melden.

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Het Palmhuis

Youz Leiden is een polikliniek waar specialistische ggz behandeling en diagnostiek worden geboden aan kinderen en jongeren met verschillende psychiatrische diagnoses, psychische klachten en problematiek. De ouders worden nauw betrokken gedurende de behandeling. De behandeling is gericht op het verminderen van psychopathologie, psycho-educatie, kind/jongere en ouders leren omgaan met problematiek. De ontwikkeling van een kind/jongere weer op gang brengen is het voornaamste doel. Ook het werken aan sociale vaardigheden, impulscontrole, emotieregulatie en zelfredzaamheid speelt een belangrijke rol in het behandeltraject. Lees meer over het Palmhuis.

Samenwerking met ‘t Kabouterhuis

We bieden samen met Medisch Orthopedagogisch Centrum ’t Kabouterhuis specialistische (GGZ-)zorg voor kinderen van 0-7 jaar in de regio Holland-Rijnland.