Leiden ambulant Vondellaan

Extra informatie corona maatregelingen

Onze cliënten zijn weer van harte welkom op de locatie! Indien gewenst behandelen we deels online. Bel gerust voor meer informatie.

Leiden ambulant Vondellaan

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.


Vanaf 2 januari 2020 huizen Youz, Youz afdeling Het Palmhuis, Indigo en Brijder Jeugd samen met het Kabouterhuis aan de Vondellaan in Leiden.

Het Palmhuis

Youz Leiden is een polikliniek waar specialistische ggz behandeling en diagnostiek worden geboden aan kinderen en jongeren met verschillende psychiatrische diagnoses, psychische klachten en problematiek. De ouders worden nauw betrokken gedurende de behandeling. De behandeling is gericht op het verminderen van psychopathologie, psycho-educatie, kind/jongere en ouders leren omgaan met problematiek. De ontwikkeling van een kind/jongere weer op gang brengen is het voornaamste doel. Ook het werken aan sociale vaardigheden, impulscontrole, emotieregulatie en zelfredzaamheid speelt een belangrijke rol in het behandeltraject.

Samenwerking met ‘t Kabouterhuis

Sinds 1 juni 2018 bieden we samen met Medisch Orthopedagogisch Centrum ’t Kabouterhuis specialistische (GGZ-)zorg voor kinderen van 0-7 jaar in de regio Holland-Rijnland.

Leiden ambulant Vondellaan

Adres

Vondellaan 55
2332 AA Leiden
088 358 88 30

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Uitgelicht - online behandelen - groot

Professionele hulp. Live én online.

Professionele hulp. Live én online.

Snel hulp krijgen voor psychische klachten is belangrijk. Professionele hulp nodig? Zowel live als online. Benieuwd naar onze combinatie van online en live behandelingen?