Nieuws

Nieuws van Youz

10 oktober 2018

Psycho+educatie+ADHD+online+200x200.jpg

Een behandeling voor autisme of ADHD volgen waar en wanneer je maar wilt? De Digi Poli jeugd van Youz maakt dit mogelijk. Kinderen, jongeren en hun ouders kunnen na hun intake en diagnostiek hun individuele- of groepsbehandeling volledig online volgen. Deze manier van behandelen zorgt voor een toegankelijkere zorg én het besparen van tijd en kosten.

Online klas

In de Digi Poli jeugd hebben de cliënten en ouders via een Live Online klaslokaal contact met de behandelaar. Zij hebben live contact van achter hun computer of laptop, tablet of smartphone via een microfoon/headset en een webcam. De behandelaar kan de groepscursus of behandeling geven vanuit elke gewenste locatie. Ook cliënten en ouders kunnen snel en gemakkelijk de groepscursus of behandeling volgen waar zij dat willen. Interactie staat centraal. Alle behandelaren die werken bij de Digi Poli jeugd zijn gecertificeerd om via deze methodiek (ontwikkeld door Learning Connected) te kunnen behandelen.

In behandeling vanuit huis

Youz komt hiermee tegemoet aan de wensen van de cliënten, hun ouders en eigen medewerkers. Deze nieuwe manier van behandelen scheelt reistijd, reiskosten, oppas en afzeggen van werk of school. Een online behandeling, maar mét de gewenste interactie die er bij face-to-face bijeenkomsten ook is.

Met elkaar in gesprek

Naast het Live Online klaslokaal zijn er ook een compleet Live Online Leren (LOL) platform en een community beschikbaar. Cliënten en ouders krijgen automatisch toegang tot deze omgeving, waar zij opdrachten kunnen maken en informatie en zelfstudiemateriaal kunnen vinden. In de community kunnen cliënten en ouders elkaar vragen stellen, deelnemen aan discussies, blogs schrijven, of bestanden en video’s uploaden. Kennis, ervaringen en tips delen staat centraal. De LOL-omgeving is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar vanaf de computer/laptop, smartphone of tablet.

 

Lees ook onze andere informatie over de Digi Poli Jeugd