01 juli 2024

Vragen over de overdracht van de zorg naar rondomJou?

Youz zet in op een warme overdracht voor elk kind en elke jongere naar de partners van rondomJou of Kracht. Het kan altijd zijn dat er dingen niet goed gaan. Neem vooral contact met ons op! Dan gaan we voor jou aan de slag om een oplossing te zoeken.

Vandaag publiceerde Omroep West dit artikel. Heb jij ook te maken met de problemen die hier genoemd worden? Neem dan meteen contact met ons op. Bel 070 – 22 80 808 of mail naar zorgcontinuiteit@rondomjoudh.nl of neem contact op met je eigen behandelaar.

De meeste kinderen en jongeren hebben hun begeleiding en/of behandeling afgerond voor 1 juli 2024. Loopt jouw behandeling na 1 juli nog door? Dan kun je jouw behandeling voortzetten met een behandelaar van rondomJou of Kracht, afhankelijk waar je woont. Youz zet in op een warme overdracht voor elk kind en elke jongere naar de partners van rondomJou of Kracht. Het kan altijd zijn dat er dingen niet goed gaan. Neem vooral contact met ons op! Dan gaan we voor jou aan de slag om een oplossing te zoeken.

Misschien heb je nog vragen? Dat snappen we, het is best lastig uit te leggen. Gemeente Den Haag heeft op veel vragen een antwoord gegeven. Die vind je hier