Paginakop locaties

Mededeling

Mededeling

Youz Haaglanden kan momenteel geen behandeling en/of diagnostisch traject aan anderstalige cliënten of cliënten die zich onvoldoende in het Nederlands verstaanbaar kunnen maken vanaf 6 jaar en hun gezin bieden. Dit geldt ook voor cliënten die Engelstalige native speakers zijn en hun ouders voor wie Engels de 2e taal is. Reden: we hebben momenteel onvoldoende capaciteit bij de anderstalige behandelaren. Wij zijn daarom niet  meer in staat om de hoogwaardige zorg te kunnen bieden die men van ons gewend is/van ons mag verwachten.

Uitzonderingen:

- i-psy jeugd en gezin: in het Arabisch en/of Turks mogelijk
- IMH 0- 6 aanbod: o.a. in het Engels, Turks en/of Arabisch soms mogelijk

Den Haag Carel Reinierszkade

Den Haag Carel Reinierszkade

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Problemen die we behandelen

Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en het behandelen van klachten die ontstaan uit:

IMH

Youz is ook gespecialiseerd in behandeling van zwangeren met zorgen over de aankomende komst van hun kindje. En in diagnostiek en behandeling van kinderen met ontwikkelingsproblemen (vermoeden van autisme of ADHD), traumaklachten, ernstige voedings- en/of slaapproblemen, huilbaby’s, emotionele of gedragsproblemen (angsten, driftbuien, opstandig gedrag). Voor de ouder-kind relatie voor baby’s, peuters en kleuters tot 6 jaar (tot groep 3). Lees meer over hulp aan het jonge kind.

Het Palmhuis

Vanaf 1 januari 2023 bieden we Het Palmhuis deeltijdprogramma in Den Haag niet meer aan. Dit betekent dat we per direct geen nieuwe cliënten meer aannemen voor het deeltijdprogramma. We zijn binnen Youz Haaglanden in ontwikkeling naar een alternatief aanbod.

FACT

Daarnaast werken we vanuit deze locatie met FACT. We bieden jongeren (én hun ouders) hulp, die hun weg niet willen of weten te vinden naar de reguliere hulpverlening. Dit zijn jongeren met vaak (vermoedens van ernstige) psychiatrische aandoeningen en problemen op meerdere levensgebieden. We bieden hulp zo vaak als nodig is en op de plaats waar de jongere zich bevindt.