Paginakop locaties

Den Haag Carel Reinierszkade

Den Haag Carel Reinierszkade

Wij helpen kinderen, jongeren en jongvolwassenen die klachten of ernstigere problemen hebben. Ook hun gezin helpen wij. Ons doel is om iedereen weer een gewoon leven te laten ervaren. Dat doen wij samen en dichtbij.

Problemen die we behandelen

Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en het behandelen van klachten die ontstaan uit:

IMH

Youz is ook gespecialiseerd in behandeling van zwangeren met zorgen over de aankomende komst van hun kindje. En in diagnostiek en behandeling van kinderen met ontwikkelingsproblemen (vermoeden van autisme of ADHD), traumaklachten, ernstige voedings- en/of slaapproblemen, huilbaby’s, emotionele of gedragsproblemen (angsten, driftbuien, opstandig gedrag). Voor de ouder-kind relatie voor baby’s, peuters en kleuters tot 6 jaar (tot groep 3). Lees meer over hulp aan het jonge kind.

FACT

Daarnaast werken we vanuit deze locatie met FACT. We bieden jongeren (én hun ouders) hulp, die hun weg niet willen of weten te vinden naar de reguliere hulpverlening. Dit zijn jongeren met vaak (vermoedens van ernstige) psychiatrische aandoeningen en problemen op meerdere levensgebieden. We bieden hulp zo vaak als nodig is en op de plaats waar de jongere zich bevindt.

rondomJou

Vanaf 1 januari 2024 wordt de jeugdhulp in Den Haag op een nieuwe manier georganiseerd. Dat betekent iets voor kinderen, jongeren, ouders en verwijzers.

Vanuit het samenwerkingsverband rondomJou gaan we ons nog meer richten op kinderen, jongeren en gezinnen in de stadsdelen Centrum, Laak, Haagse Hout en Leidschenveen-Ypenburg. rondomJou is een netwerkorganisatie van Youz, Xtra, Middin en Jeugdformaat en is actief in bijvoorbeeld Centra voor Jeugd en Gezin, in huisartsenpraktijken, op scholen en op politiebureaus. Naast basishulp biedt rondomJou ook specialistische jeugd- en opvoedhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen.

De organisatie Kracht richt zich op de stadsdelen Escamp, Loosduinen, Segbroek en Scheveningen.

Wat verandert er voor kinderen, jongeren en verwijzers vanaf 1 januari 2024?

Kinderen en jongeren tot 18 jaar woonachtig in Den Haag worden vanaf 1 januari 2024 aangemeld bij rondomJou of Kracht.

rondomJou en Kracht werken ieder voor een eigen gebied in de stad. Kijk op www.jeugdhulpdenhaag.nl voor meer informatie en check je postcode om te zien met welke organisatie je contact krijgt.